Leren koken bij Grandcafe Twist

Leren koken bij Grand Café Twist in Lelystad

Real chefs arrangement onder leiding van chef-kok

Grand Café Twist verzorgt deze winter kooklessen voor volwassenen die niet of nauwelijks kunnen koken. Op diverse woensdag- of zondagavonden koken volwassenen onder leiding van een chef-kok een vijfgangendiner voor hun partners en familieleden. Kent u iemand die niet kan koken of niet zo van koken houdt? Geef hem of haar dan op voor het real chefs arrangement in Grand Café Twist en laat ze in dit unieke restaurant in Lelystad Haven de kookkunst onder de knie krijgen. Terwijl de koks hun best doen in de keuken, kunnen partners en familieleden genieten van de gezellige sfeer en het schitterende uitzicht over het water.

“Ik denk dat de partners verbaasd zullen staan van wat er op tafel getoverd wordt”, vertelt restauranteigenaar en initiatiefnemer Marc Hooijer. “Juist door het gezamenlijk klaar te maken, wordt koken leuk. Wellicht worden de leerlingen nog besmet met het kookvirus, dat is altijd handig. In een professionele keuken koken de real chefs met uitsluitend verse producten en geven zo een ander dimensie aan uit eten gaan. Onze chef-kok is ontzettend enthousiast en heeft ruime ervaring in het geven van kook clinics, zowel aan volwassenen als aan kinderen. ”. Dit initiatief is ook ontzettend leuk, voor een stukje teambuilding.

Real chefs arrangement
Een real chefs arrangement begint om 14 uur. De koks in spe bespreken het menu met de chef-kok en starten met het maken van een professionele mise en place, het voorbereiden van de gerechten. Daarna dekken ze gezamenlijk de tafels en bereiden het restaurant voor op de komst van hun gasten. Vanaf 17.30 zijn partners en familieleden welkom voor een aperitief en het vijfgangendiner. De real chefs eten zelf mee, maar bereiden steeds tussentijds de volgende gang.

Een real chefs arrangement kost 50,00 – 52,50 euro per volwassene, ook voor de koks. Wij serveren eventueel een bijpassend wijnarrangement. Reserveert u voor meer dan tien personen, dan volgt een op maat gemaakte offerte. Meer informatie op de website www.grandcafetwist.nl of via info@grandcafetwist.nl.

Over Grand Café Twist
Grand Café Twist is een uniek restaurant in Lelystad Haven met een fascinerend uitzicht op de jachthaven en het Markermeer. De wereldse keuken biedt een uitgebreid palet aan gerechten, waaronder de inmiddels bekende poke bowls en sharing dinners. Grand Café Twist maakt gebruik van zoveel mogelijk verse ingrediënten, waardoor uit eten een pure smaakbeleving wordt. Grand Café Twist is gevestigd aan de Oostvaardersdijk 57 in Lelystad (voormalig Dijkhuisje in Lelystad-haven) en is van woensdag tot en met zondag geopend van 17.00 – 22.00 uur.
Maandag en dinsdag gesloten.